Heippa taas pitkästä aikaa!

Elokuu menikin sujauksella ja taisi jäädä blogin kirjoittaminen kokonaan. Pahoittelen! Osittain johtuu kiireistä ja sairastelusta. Vaikka raskauteni onkin pääsääntöisesti ollut helppo, oli minulla elokuussa vaikeampiakin päiviä. Pahoinvointia ja päänsärkyä. Mutta ei kyllä valittamista, kun olen kuullut joidenkin kärsivän viikko tolkulla huonosta olosta. Minulla on taas oireet helpottaneet ja olo on jälleen ollut hyvä. Väsymys on ehkä oireista pahin ja se, että nälkä yllättää todella usein. Toinen syy kirjoitustaukooni oli varmaankin se, että ainakin pääkaupunkiseudulla kesä osui tällä kertaa täysin elokuuhun. Muuten oli todella sateista (lähes koko kesä- ja heinäkuu), mutta elokuu oli ihanan helteinen. Ei tehnyt paljon mieli jäädä kotiin koneen ääreen raapustelemaan blogitekstejä. Nautin auringosta ja ulkoilusta täysin siemauksin.

Raskaus on sujunut hyvin kaiken kaikkiaan. Meillä oli ultra viikko sitten ja oli kyllä ilo nähdä kun pikkuinen liikkui ahkerasti. Vauva on kasvanut normaalisti ja päästiin kuulemaan sydänääniäkin. Kätilö puhui hyvin englantia, joten miehenikin pääsi hyvin osallistumaan tuohon hetkeen. Muutenkin kätilö oli todella mukava ja osaava. Harmi, kun Helsingissä on sellainen järjestelmä nykyään, että sinulla ei ole sama kätilö koko prosessin ajan vaan seuraavassa ultrassa on taas ihan eri henkilö, jollei sama sattumalta osu kohdalle. Mieheni sanoi, että australiassa kätilö pysyy yleensä koko prosessin ajan samana. Toivon vaan, että tulevatkin hoitajat ovat mukavia ja, että kemiat toimivat.

Meillä olisi ollut seuraava ultra juuri reissun aikana. Lähdetään lokakuun alussa Aasiaan ja sitten Sydneyssä käymään. Olisin halunnut ultran tuota ennen niin olisi ollut mahkuja selvittää sukupuolta. Miehen suku haluaisi järjestää pienimuotoiset baby showerit (vauvakutsut), kun ollaan Ausseissa ja olisi helpompi suunnitella teemaa ja lahjoja, jos tietää sukupuolen. No Googlailin tuossa vähän ja löysin yksityisen ultraklinikan Sydneyssä, joka tekee 3D/4D ultria kohtuulliseen hintaan. Paikkaa oli myös paljon kehuttu. Varasinkin samantien nyt ultran Sydneyssä. Jännä nähdä minkälainen kokemus tuo on. Saamme sitten kuvia ja viedoita ja sukupuolikin selviää siinä samassa. Ultrapaketin hinta oli vain 110 aussi dollaria. Suomessa nuo ovat tuplahinnoissa! Kerron sitten tarkemmin, miten tuo meni. Reissun aikana en blogia ehdi päivittää, mutta kun tulen takaisin lokakuun lopulla voin kirjoitella ultrakokemuksista tarkemmin. Ennen reissua teen ehkä vielä yhden päivityksen, jos suinkaan ehdin (ja keksin kirjotettavaa :D).

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!

E.