Hei pitkästä aikaa!

Kuten varoitinkin blogin kirjoitus on aika harvinaista eli päivityksiä tulee noin 1-2 kertaa kuukaudessa. Pahoittelen, jos kommentteihin vastaaminen kestää tai en huomaa kommentiasi. Minulle tuli ennen sähköposti-ilmoitukset kommenteista, mutta jostain syystä noita ei enää tule. Huomaan kommentit siis usein vasta kun tulen päivittämään taas blogia.

Minulle kuuluu ihan hyvää, vaikka huonovointisuutta on ollut viimeaikoina enemmän. Ensimmäinen neuvola oli eilen. Oli kiva päästä aloittamaan tämä prosessi ja kohdalle sattui todella mukava neuvolan täti. Mies ei vielä tullut ekalle käynnille, koska sanoin hänelle, että ekalla käynnillä ei vielä kauheasti uutta asiaa tule. Toki siellä tuli paljon infoa ja sain tiedon siitä miten prosessi etenee, mutta info oli suurilta osin sellaista minkä tiesimme jo, kuten tietoa ruokavalioon liittyvistä rajoituksista. Ultraan ja seuraavalle neuvolakäynnille mies haluaa tulla ehdottomasti mukaan. Ensimmäiseen ultraan saan lähetteen parin viikon sisään. Jännä nähdä minkä ajan saan ja onko aika Naistenklinikalla vai Kätilöopistolla. Voin päivitellä lisää sitten tuosta ultrasta, kun pääsen sinne asti.

Toinen uutinen on se, että aiomme piipahtaa miehen kanssa Australiassa lokakuussa. Kerroimme miehen vanhemmille raskaudesta ja innoistuimme lähtemään sille puolelle maailmaa ennen kuin masu kasvaa liian isoksi enkä enää voi matkustaa. Hain taas immin kautta turistiviisumia (eVisitor subclass 651). Oli todella helppo prosessi niin kuin aina ja vastaus tuli lähes samantien sähköpostilla. Eikä maksa mitään kun on vain tuo 3 kk viisumi kyseessä.

Olen innoissani kyllä Aussireissusta. Lokakuussa alkaakin täällä jo ilmat huonontua kun taas Ausseissa lämpenee kivasti syksyä kohden.

Mukavia heinäkuun viimeisiä päiviä kaikille!

- E.