En voi uskoa tätä, mutta olin malttamaton ja testailin tänään (kiertopäivä 28) ja sain kahdesta testistä haamuviivan. Jotenkin vaikea uskoa todeksi ja vielä päässäni mietin pitävätkö viivat paikkansa vai teinkö jotain väärin?! Oliko aikaa kulunut liikaa ja olivatko nuo sittenkin vain ns. "roskishaamuja". Raskaustestin tuloshan on luotettava vain 5 minuutin sisällä (joissakin testeissä 10 minuutin sisällä). Minulla haamut ilmenivät siinä parissa minuutissa testin teosta, eli siinä mielessä niiden pitäisi kyllä pitää paikkansa...No pitääpä testata uudelleen huomenna tai ylihuomenna. Raskaushormonin määrä kehossa tuplaantuu parissa päivässä. :)

Olisi kyllä aika hurjaa, jos tärppäisikin näin nopeasti! Olin varautunut ainakin muutaman kuukauden yrittämiseen! Tulevaisuuden suunnitelmista sen verran, että emme ole muuttamasssa Helsingistä pois, emmekä mitä todennäköisemmin hae puolisoviisumia minulle Australiaan ainakaan vuoden sisällä. Puhuimme mieheni kanssa asioista ja viihdymme tosi hyvin täällä. Minunkin hinkuni takaisin Australiaan on laantunut huomattavasti. Luulen silti, että loppujen lopuksi palaamme sille puolelle maailmaa, mutta se milloin on vielä täysin auki. Tuskin kuitenkaan ihan parin seuraavan vuoden sisään...

Toivottavasti juhannus meni mukavasti! Me olimme Seurasaaressa. Oli tosi kivaa. Pääsimme katsomaan kokkoja ja tanssimaan juhannustansseja sekä grillaamaan. Eli suht perinteistä meininkiä. Mies nauttii Suomen kesästä ja traditioista tosi paljon :).
 

- E.