Toivottavasti kaikilla oli kiva pääsiäinen. Meillä tämä oli miehen toinen pääsiäinen Suomessa, joten mitään suurempia kulttuurishokkeja ei tullut. Mies on jo päässyt maistelemaan mämmiä ja paschaa sekä ihmettelemään virpomistraditioita. Mies on itseasiassa suorastaan hulluna mämmiin! Tykkää siitä todella paljon. Itsekin olen rupenut tottumaan mämmin makuun, mutta vain jos se on uitettu kunnolla vaniljakermassa.

Viime viikolla tapahtui kaikenlaista muutenkin. Appivanhemmat kertoivat, että suunnittelevat Suomeen tuloa. Eivät ole vielä täällä käyneet aiemmin, joten olen tosi innoissani. Miehen vanhemmat ovat aivan ihania ja herttaisia! Ruvettiin jo katsomaan heille lentoja heinäkuulle, mutta sitten suunnitelmat muuttuivat. Mieheni isä ei pääsekään irtaantumaan töistään tuolloin, joten Suomeen tulo viivästyy. He ovat nyt miettineet jouluksi tänne tuloa, mutta itse pähkäilen perheenperustussuunnitelmien takia. En halua, että he tulevat silloin, mikäli meillä tärppääkin nopeasti, sillä mielummin tulevat muutama kuukausi myöhemmin niin näkevät uuden tulokkaan. No täytyy nyt ensin edes aloittaa yrittäminen, ennen kuin haaveilee liikoja. Varmasti syksymmällä ollaan jo paljon viisaampia. Jos ei tunnu tärppäävän niin joulusuunnitelma voisi olla todella kiva. He eivät olekaan koskaan nähneet valkoista joulua. :)

 

Pidän blogin kirjoittamisesta, mutta huomaan stressaavani hieman siitä, että saisin päivityksiä tarpeeksi usein. Alunperin ajattelin, että kerran viikossa on hyvä, mutta en halua, että blogista tulee pakkopullaa. Täten minulla ei jatkossa ole tarkkaa päivitysajankohtaa, mutta kerran kuukaudessa yritän ainakin tehdä päivityksen. Jos kirjoitusinto iskee niin varmasti kirjoitan useamminkin. Fiiliksen mukaan siis mennään.

 

Mukavaa pyhiltä paluuta! :)

 

- E.